АДРЕС

5800 гр.Плевен
кв. "Дружба" 1
BMW - М Кар Плевен ООД


РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник / Петък 09:00 - 18:00 часа
Събота 09:00 - 14:00 часа
Неделя - Почивен ден


ТЕЛЕФОН

064-870-007
0844-33-19-11


E-mail

info@bmw-eshop.bg

ФОРМА ЗА КОНТАКТ